Få en lydig hund og opplev hva som bor i retrieveren din!

Fra valpekurs til videregående kurs

Kickstart jaktfoten


Jeg vet at mange synes det å trene jaktfot/ pent i bånd er både vanskelig og kjedelig. Men å utsette fotarbeide og gå pent i bånd, er ikke lurt. Jo, mer erfaring hunden din får med å trekke, snuse og vimse, jo mer vil den gjøre akkurat det. Da er det vanskelig å få kontakt og bevare fokus når man skal til med andre øvelser.

Vi skal leke inn øvelsen med en logrende hale, og uten rykk og napp. Du kan gjøre de fleste øvelsene inne i din egen stue eller rett utenfor ytterdøra.

Jeg hjelper deg å komme riktig igang - men det er fortsatt en jobb igjen når minikurset er ferdig.

Les mer om minikurset: Kickstart jaktfoten

Valpekurs


Vil du komme rett i gang med din kommende apportør, få nyttige råd og tips i en hektisk, men viktig periode? Ikke minst få på plass gode vaner for en god balanse mellom ro- og aktivitet på et tidlig stadium. 

På dette onlinekurset for valper mellom, hjelper jeg deg å komme riktig i gang enten målet ditt er:

  • Å ha med hunden på praktisk jakt og/eller jaktprøver
  • Ønsker å gjøre noe gøy og meningsfylt sammen med hunden din

Les mer om: Valpekurs for kommende apportører online - selvstudie her 

Grunnkurs


Vil du oppleve hva som bor i hunden din?

Drømmer du om å lære hunden din apportering og retrieverarbeid, men vet ikke hvordan du skal starte? Eller har du startet, og erfart at du har huller i grunnmuren?

På dette onlinekurset , hjelper jeg deg å få et stødig fundament enten målet ditt er:

  • Å bestå kvalifiseringsprøven i jakt for retrievere
  • Ha med hunden på praktisk jakt
  • Eller bare ønsker å gjøre noe gøy og meningsfylt sammen med hunden din

Les mer om: Grunnmuren i apportering og lydighet online - selvstudie her

Videregående


Har du tatt grunnkurset i apportering og jaktlydighet (grunnmuren) online tidligere, og er klar for nye utfordringer? Eller trenger du å trene så nært opp til prøvesituasjonen som mulig? Da er dette kurset for deg.

Les mer om: Videregående onlinekurs i retrieverarbeid - selvstudie her

Les mer om: Videregående onlinekurs i retrieverarbeid - med oppfølging her

NYHET! Kurset som selvstudie kan du kjøpe når som helst, mens kurset med oppfølging åpner noen ganger i året (send inn søknad for å se om dette passer for deg og hunden din)!

Tidligere kursdeltakere

Før onlinekurset var jeg mer ufokusert i treningen, men vi hadde det gøy. Harry ble lett ufokusert og kunne tulle fælt. Nå er det mer målrettet trening og struktur, det gjenspeiler både meg og Harry. Vi klarer begge å holde fokus over tid, og det blir selvsagt mer morsomt for begge. Tar jeg på meg jaktvesten før vi går tur har jeg en ivrig gutt ved min side. Moro. Det mest nyttige? Du ser problemet, og gir tips til enkle løsninger som virker. 


-Merete Molberg og Harry

Innholdet er av høy kvalitet fordi det er profesjonelt, pedagogisk og trinnvis presentert. Det digitale tilbudet gir oss mer enn andre kurs, fordi man kan bruke materialet som et oppslagsverk i ettertid av kurset.


-Karen Waagø og Tindra

Brew var motivert og vi trente mye før, men jeg var ofte frustrert og oppgitt. Følte det var umulig å lære gjennom andre kurs og egentrening. Nå har han blitt roligere og går bedre fot når vi jobber sammen. Å lære hånd- og fløytesignaler gjennom oppgaver som tok det steg for steg var nyttig. Også å sette opp passivitetstrening som sentral del av daglig trening. Vi har fått et helt nytt forhold og blitt et team - så vi har endret oss begge to.


-Astrid og Brew

Gavekort til en hundeelsker?

Gi et onlinekurs som en gave til en kollega, en venn eller en i familien. Det kan være et grunnkurs for den som vil oppleve hva som bor i hunden sin, eller et videregående kurs for den som er klar for nye utfordringer og vil trene så nært opp til prøvesituasjonen som mulig.

Gi bort en gave med mening!

Gavekort onlinekurs grunnmuren
Gavekort onlinekort videregående