Nyhet

RETRIEVERPORTALEN

Medlemsportal for deg som vil lære apportering og retrieverarbeid!

Jeg er klar!

Nyhet

RETRIEVER-PORTALEN

Medlemsportal for deg som vil lære apportering og retrieverarbeid!

Tenk å få hjelp, struktur og retning til hundetreningen din- enten du sikter mot jaktprøver, praktisk jakt eller bare vil gjøre noe gøy sammen med din firbeinte venn!


Som medlem av Retrieverportalen får du eksklusivt tilgang til ALLE mine selvstudiekurs for retrievere med over 85 øvelser fra valp til videregående nivå. Hver eller annen hver måned arrangeres det webinar med både interne og eksterne forelesere, der vi går i dybden på et tema innen retrieverarbeid.

I portalen finner du også en egen gruppe der du får inspirasjon og motivasjon, slik at du trener jevnt og riktig, og alle medlemmer får i tillegg mulighet til å stille spørsmål på månedlige Q & A. På den måten kan du få akkurat den hunden du drømmer om enten det er en lydig og harmonisk familiehund, en veldressert jakthund eller en finslipt konkurransehund. 

85 ØVELSER FRA VALP TIL VIDEREGÅENDE

STEG-FOR-STEG INSTRUKSJON

MÅNEDLIG SPØRRETIME

GRATIS WEBINARER

INSPIRASJONSTRÅDER

TRENINGSDAGBOK

FØRSTERETT PÅ NYHETER

RABATT PÅ UTSTYR

Ja, jeg vil bli medlem nå!

Se for deg en entusiastisk og engasjert gjeng som digger det samme som deg; hunder, retrieverarbeid og natur i kombinasjon. Positive mennesker du kan lære av, inspireres av, stole på og le sammen med. Kanskje finner du til og med en ny treningskompis i portalen? Det er fint med digitale treningskompiser også, og kanskje møter du dem igjen på fysiske kurs til sommeren.

Bli med i retrieverportalen! Få nye venner og bli dritgod i retrieverarbeid.

Se for deg en entusiastisk og engasjert gjeng som digger det samme som deg; hunder, retrieverarbeid og natur i kombinasjon. Positive mennesker du kan lære av, inspireres av, stole på og le sammen med. Kanskje finner du til og med en ny treningskompis i portalen?

Det er fint med digitale treningskompiser også, og kanskje møter du dem igjen på fysiske kurs til sommeren.

Bli med i retrieverportalen! Få nye venner og bli dritgod i retrieverarbeid.

Alle ressurser du trenger

For en glad og dyktig apportør

85 øvelser for valp, unghund og viderekommende

Eksklusiv tilgang til alle selvstudiekurs fra Ann Cathrins Retrieverkurs. Du får Valpekurs for kommende apportører online, Kickstart jaktfoten, Grunnkurs i apportering og jaktlydighet online og Videregående onlinekurset i retrieverarbeid (Bli klar for jaktprøve). Nok til å trene hunden din fra valpestadiet og opp til åpenklassenivå for deg som stiler mot konkurranser. Kursene er delt opp i moduler innenfor ulike temaer av retrieverarbeid, med øvelser som tar deg gjennom innlæringsprosessen steg-for-steg. Kursene har en samlet verdi på 6696,-

Spørretime

En gang i måneden er det spørretime. Q & A på tidligere kurs har alltid fått svært gode tilbakemeldinger. Mange forteller at de lærer vel så mye av andres spørsmål som sine egne. Hvis du ikke kan delta «Live» kan du likevel sende inn spørsmål. Det blir lagret opptak av sendingen i gruppa.

Det er spørretime den andre onsdagen i måneden klokken 20:00. Her kan du spørre om alt du måtte ønske uansett nivå og alder på hunden din. 

Temawebinarer

Ann Cathrin og gjesteforelesere holder jevnlige webinarer hvor de går i dybden på ulike temaer innen retrieverarbeid. Så lenge du er med i portalen vil du få tilgang til alle temawebinarene som blir holdt.

Eksempler på tidligere tema er alt fra jaktfot og vannarbeid til hvordan du blir en bedre hundefører i retrieverarbeid. Frem til juli 2024 blir det temawebinar hver måned. Deretter blir det temawebinar annen hver måned.

Treningsdagbok

Jeg har utviklet en egen treningsdagbok i pdf som jeg tidligere kun har brukt selv og på mine Vip-kunder. Nå får også du mulighet til å jobbe systematisk med mål, delmål og evaluering av egen trening.

Boken er spesielt rettet mot deg som virkelig vil få dette til.

Community-gruppe

I kursportalen har vi en egen gruppe. Det er her spørretimene holdes, og opptakene blir lagret. Temawebinarene holdes på Zoom, men opptakene vil bli lagret i gruppa og du kan se dem når du ønsker.

I gruppa blir det lagt ut inspirasjonstråder for å motivere og inspirere, men også for å skape ettertanke og fokus. Hovedmålet med retrieverportalen er det faglige innholdet, men også å skape vennskap på tvers av geografi, hunderase og tidligere erfaring.

Førsterett på fysiske kurs

Når du er medlem i Retrieverportalen får du nyheter om mine fysiske kurs først. Det betyr at du har et lite forsprang før kursene legges ut til alle.

Rabatter

Du får rabatt på første kjøp av retrieverustyr i nettbutikken Retreq, samt 10 prosent på Canelana-ullprodukter til to-og firbeinte.

Ja, jeg vil melde meg på!

Funker et nettkurs like godt som et fysisk kurs?

Nettkurs i seg selv kan ikke erstatte personlig coaching under et fysisk kurs, men veldig mange opplever at det er lettere å lære hunden nye øvelser i rolige miljøer uten forstyrrelse - enten det er i hjemmet, på gårdsplassen eller kun sammen med en kjent treningspartner.

Nettkurs fungerer faktisk bedre enn fysisk kurs på mange områder:
 • Du får steg-for-steg videoer i riktig rekkefølge som gir deg struktur og progresjon
 • Du kan trene når og hvor du vil i ditt eget tempo
 • Det kan trene hunden uten forstyrrelse i kjente miljøer, og gradvis øke forstyrrelsene
 • Du trenger ikke huske hva instruktøren sa. Du kan gå tilbake å se på øvelsene og kursmaterialet når du måtte ønske
 • Onlinekurs gir unike muligheter for deg som jobber skift, ikke har et kurstilbud i nærheten eller som har en hund som ikke fungerer i gruppe
 • Du trenger ikke bruke tid og penger på reisevei
 • Du får en grundigere teoretisk forklaring enn det er praktisk mulig på et fysisk kurs

I nettkurset finner du en grundig teori som du kan repetere så ofte du ønsker og du kan jobbe så lenge du vil med hver modul og tilpasse det til hundens tempo.

Kursene er lagt opp til å gi deg en helhetlig forståelse av hva retrieverarbeid er og hva det er viktig å ha fokus på gjennom en trinnvis innlæring.

Du lærer også hvordan du skal rydde opp i typiske situasjoner som gjerne oppstår i innlæringsprosessen, og for å gjøre deg til en trygg og tydelig hundefører i retrieverarbeid.

Hvilke kurs og nivåer finner du i Retrieverportalen?

Hvilke kurs og nivåer finner du i retriever-portalen?

Valpekurs for kommende apportører

Dette er et onlinekurs for valper mellom 10 uker og 6 måneder. Her lærer du de viktigste øvelsene for en god og balansert start med din kommende apportør.

Les mer her!

Verdi 1499,-

Kickstart jaktfoten

Dette er et minikurs, som du også finner inkludert i valpekurset.

Les mer her!

Verdi: 799,-

Grunnmuren

Dette er et nybegynnerkurs for hunder over 7 måneder som bygger videre på øvelsene fra valpekurset.

Les mer her!

Verdi: 1999,-

Videregående onlinekurs i retrieverarbeid (BK/AK-nivå)

Kurset forbereder deg for å kunne stille på B-prøver og Working tester både i begynnerklassen og i åpenklasse.

Les mer her!

Verdi: 2499,-

Jeg er klar!

La deg motivere, inspirere og lære sammen med likesinnede

I en portal møter du engasjerte hundefolk og en instruktør som heier på deg. Vi har en ting til felles; vi digger å trene glade apportører til det de er avlet for. Uansett bakgrunn og tidligere erfaring kan vi lære og hjelpe hverandre. Jo, mer kunnskap som bringes til torgs, dess mer lærer vi. Husk at ikke noe spørsmål er for dumt.

Fornøyde kunder

"Innholdet er av høy kvalitet fordi det er profesjonelt, pedagogisk og trinnvis presentert. Det digitale tilbudet gir oss mer enn andre kurs, fordi man kan bruke materialet som et oppslagsverk i ettertid av kurset.

Modulene gjør at vi kan trene målrettet over en hel sesong. Man kan relativt raskt øke vanskelighetsgraden, samt få haket av for at vi kan mye fra før, men at vi fortsatt har mye å lære - fordi djevelen ligger i detaljene."

Karen Waagø og Tindra

"Valpekurset online: Kurset er lagt opp i moduler og i logisk rekkefølge på øvelsene. Man får en gøyal og lærerik innføring i grunnleggende øvelser man må ha for å drive med retrieverarbeid (og også kjekke å ha om man skal trene noe annet også) og ikke minst kjekke å ha i hverdagen. Kurset er godt forklart med tekst, men hver modul har også videoer av øvelsene som viser hva man skal gjøre. Man får en kickstart på treningen med valpen og masse inspirasjon til videre trening. "

Katharina Movik

Hvordan fungerer Retrieverportalen?

 • Du har tilgang til over 85 ulike oppgaver fra valpestadiet og opp til elitenivå til en verdi av 6696,-
 • Du kan delta på spørretime en gang i måneden
 • Du kan delta på temawebinar en gang i måneden frem til juli 2024 (eller se opptakene). Fra august blir det annen hver måned
 • Du har tilgang til et rikt bonusmaterialet i de ulike kursene med arbeidsbøker, tekst og film om alt fra jaktprøver, kvalifiseringsprøven i jakt, vilthåndtering og apportering i vann
 • Du får informasjon om fysisk kurs først
 • Du får 10 prosent rabatt på første kjøp hos Retreq og 10 prosent på alle kjøp hos Canelana
 • Du får din egen treningsdagbok til en verdi av 299,-
 • Du får tilgang til et eget community i portalen med ukentlig inspirasjon

Noen ord om instruktøren

Jeg heter Ann Cathrin Solbakken og brenner for å inspirere engasjerte hundeeiere som er glad i natur og retrieverarbeid.

Jeg har instruert i retrieverarbeid siden 2004 og elsker kombinasjonen natur og en aktivitet på den firbeintes naturlige premisser. 

Min drøm er at flest mulig apportører skal få mulighet til å jobbe med det de er avlet for.

Egen erfaring tilsier at det er ingen annen aktivitet som gjør retrieverne mine mer lykkelige.

Jeg har hatt golden, flat coated og labradorer. I dag har jeg labradorene Lava og Tamdhu. Begge trener og konkurrerer jeg aktivt med.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og hunden din i Retrieverportalen!

Vil du vite mer om meg? Les mer her!

Ofte stilte spørsmål

Jeg er med!

Fornøyde kunder

"Eg og hunden min har lært at jakt er kjempegøy! Mango er nå konsentrert om oppgavene og har fullt fokus. Han har også blitt flink på rette linjer og viser virkelig hva han er avlet for.

Han har fått skryt av andre som trener jakt at han har kommet langt på bare et par måneder med trening 👍"

Rose Marie Helland og Mango

"Cecilie og hundene hennes Opie (golden) og Arya (labrador) har tatt det videregående onlinekurset i retrieverarbeid som selvstudie. Cecilie og Arya fikk en 1. premie på B-prøve etter kurset.

Ved å følge modulene fikk jeg mer struktur i treningen, og ble flinkere til å befeste kunnskapen før jeg gikk videre. Det beste med kurset var struktur og gode eksempler på filmene."

Cecilie, Opie og Arya

Prisalternativer for medlemskap

Kr. 399,- i måneden

Til denne prisen får du:

12 måneders bindingstid.
Når bindingstiden er over løper avtalen til kjøper sier den opp. 

 • Tilgang til 4 kurs med totalt 85 oppgaver fra valp til videregående (BK/Ak nivå)
 • Spørretime 1 gang i måneden
 • Treningsdagbok i pdf-format
 • Informasjon om fysiske kurs først
 • Den lille jaktprøvebokden i pdf-format
 • Et rikt bonusmaterialet blant annet tips til vilthåndtering og apportering i vann. Videoillustrasjoner av kvalifiseringsprøven i jakt.
 • Tilgang til 5 temawebinar frem til juli 2024, deretter temawebinar hver annen måned.
 • Rabatt hos jaktrening.no  
 • Tilgang til community i portalen

Klikk her for å lese mer om Vilkår for medlemskap!

Ja, jeg vil bli medlem!

Kr. 599,- i måneden

Til denne prisen får du:

6 måneders bindingstid.
Når bindingstiden er over løper avtalen til kjøper sier den opp. 

 • Tilgang til 4 kurs med totalt 85 oppgaver fra valp til videregående (BK/Ak nivå)
 • Spørretime 1 gang i måneden
 • Treningsdagbok i pdf-format
 • Informasjon om fysiske kurs først
 • Den lille jaktprøvebokden i pdf-format
 • Et rikt bonusmaterialet blant annet tips til vilthåndtering og apportering i vann. Videoillustrasjoner av kvalifiseringsprøven i jakt.
 • Tilgang til 5 temawebinar frem til juli 2024, deretter temawebinar hver annen måned.
 • Rabatt hos jaktrening.no 
 • Tilgang til community i portalen

Klikk her for å lese mer om Vilkår for medlemskap!

Ja, jeg vil bli medlem!