Valpekurs for kommende apportører online - selvstudie

 
Vil du komme rett i gang med din kommende apportør, samt få nyttige råd og tips i en hektisk, men viktig periode? Få på plass gode vaner og balanse på et tidlig stadium.

Bli med på valpekurs for kommende apportører online.
Jeg er klar!

NYHET!

Du kan kjøpe valpekurset for kommende apportører online når du vil, men kjøper du kurset under lansering mai og/ eller august får du gratis Q & A Live hver uke i 6 uker.

Ellers i året er det Q &A Live en gang i måneden bortsett fra i desember. Her kan du spørre meg om alt du måtte lure på om valpelivet online.

På dette onlinekurset for valper mellom 10 uker og 6 måneder, hjelper jeg deg å komme riktig i gang enten målet ditt er: 

 • Å ha med hunden på praktisk jakt og/eller jaktprøver

 • Eller bare ønsker å gjøre noe gøy og meningsfylt sammen med hunden din

I løpet av 6 moduler lærer jeg deg de viktigste øvelsene for en god og balansert start med din kommende apportør. En lekende start uten for mye krav og mas. 

Fokuset er at det skal være gøy og lystbetont. Ikke minst at du jobber på en systematisk og riktig måte slik at valpen synes det er verd å samarbeide med deg. Målet med kurset er at du og valpen din skal bli et sammensveiset team som unngår klassiske feilskjær, som kan gi uønskede vaner på sikt. 

Bonusen er en hverdagslydig hund.

Dette får du i valpekurset for kommende apportører

Vi leker inn apporten

Her får du innsikt i enkel valpeapportering uten for mange krav og regler. På kurset lærer jeg deg noen enkle triks for å få til et vellykket samarbeid, slik at valpen kommer hjem med apporten med en logrende hale i stedet for å stikke av med den. 

Unngå klassiske fallgruver

En valp er søt og sjarmerende. Det er derfor lett å la valpen gjøre ting eller å unnlate å la den gjøre ting, man angrer på når valpen blir eldre. På kurset gir jeg deg mine beste tips til hvordan du unngår klassiske feil som kan ødelegge for senere trening innen apportering og retrieverarbeid.

Kom tidlig i gang med fløytesignalene

I løpet av kurset lærer du hvordan du kan starte å bake inn de viktige fløytesignalene i hverdagen din. Dette gjøres på en enkel og morsom måte. Du lærer innkalling på fløyte, stopp på fløyte og nærsøk. 

God hverdagslydighet gir god jaktlydighet

På kurset lærer jeg deg enkle hverdagsøvelser både innendørs og utendørs. Dette er øvelser hunden din vil nyte godt av i dens senere liv som apportør. 

Du och jag - fra starten av

På kurset lærer du øvelser som skal styrke samarbeidet mellom deg og valpen din. Når du blir sentrum i valpens liv blir det lettere å jobbe sammen med andre hunder senere.

Spør om det du lurer på

I valpetiden dukker det ofte opp mange spørsmål. Melder du deg på kurset i lanseringsperioden i mai og i august dukker jeg opp en gang i uken over en 6 ukersperiode på skjerm for å svare på spørsmålene dine. Resten av året dukker jeg opp en gang i måneden bortsett fra i desember. 

Fleksibilitet og frihet

På dette onlinekurset er du din egen sjef. Du kan trene når som helst, hvor som helst og i ditt eget tempo. Du har tilgang til kurset i 6 måneder etter kjøpsdato 

Hyggelige metoder

På kurset leker vi inn apporten og bruker ingen former for tvang. Vi trener i korte intervall med fokus på mestring og treningsglede for de minste. Metodene er belønningsbaserte med utstrakt bruk av godbiter og ros.

Jeg er klar!

Hvilke øvelser lærer valpen din? 

 • Enkel valpeapportering med fokus på at det skal være gøy og trygt å komme hjem

 • Starten på jaktfot på en enkel og lekfull måte

 • Håndtarget og innkalling på fløyte

 • Starten på sitt på fløyte

 • Starten på nærsøk

 • Ulike ro-øvelser/passivitetstrening

 • Sitt og bli

Krav for å delta: 

Valpen din trenger ingen kunnskaper fra før. Den må være mellom 10 uker og 6 måneder for å delta på øvelsene. Du kan også starte kurset tidligere hvis du venter valp. Da kan du tygge litt på oppgavene før dere starter. Den store fordelen er at du kan bli med på Q & A Live der du kan stille spørsmål. Da er du godt forberedt når valpen kommer i hus. 

Kurset er laget for retrievere og måten disse rasene jobber på. Men det er mange andre raser som har hatt glede av kursene. Så du med en annen rase er hjertelig velkommen for å se om dette er noe for deg og din valp. 

Modulene i kurset

Modul 1:

Du och jag 

I denne modulen lærer du ulike øvelser for bedre kommunikasjon og samspill

Modul 2:

Dans etter min fløyte

I denne modulen lærer du innkalling på fløyte.

Modul 3:

Ro fører til belønning 

I denne modulen lærer du ulike øvelser for passivitet og steadiness.

Modul 4:

Vi leker inn apporten

Her starter du på den første apportreningen innendørs, Går det fint, kan du fortsette utendørs. Vi luker bort kilder til feilskjær, og legger opp øvelsen slik at valpen din synes det er gøy og ønsker å komme hjem. 

Modul 5:

Stopp! Det lønner seg!

Her tar vi de første stegene mot stopp på fløyte enten du ønsker at valpen din skal sitte eller stå når den tar kontakt med deg.

Modul 6:

Kickstart jaktfoten

Vi leker oss gjennom ulike øvelser som gjør at du kommer rett i gang med en av de viktigste øvelsene i retrieverarbeid

Jeg er med!

Hvordan fungerer kurset med oppfølging? 

 • Du får tilgang til alle modulene og oppgavene samtidig

 • Det er over 18 ulike oppgaver fordelt på 6 moduler.

 • Hver modul inneholder step-for-step videoinstruksjoner, illustrerende bilder og forklarende tekst

 • Kurset har en egen seksjon med bonusmaterialet

 • Av utstyr trenger du Acme fløyte 211,5 eller Acme Alpha, godbiter, bånd, en liten kasse eller balje, en tennisball eller en valpedummy og en matskål.

 • Du får tilgang til en lukket Facebookgruppe 

 • Det vil jevnlig bli avholdt Q & A Live via Zoom. 

 • Du har tilgang til kursmaterialet, Facebookgruppa og Q & A Live: 6 måneder etter kjøpsdato

Min historie

I 2001 lot jeg meg overtale til å bli med på jakttrening med min første retriever, flat coated retrieveren, Jolie. Siden den gang har jeg vært hekta. For meg var det å trene hund i skog og mark den ultimate kombo. En «hundesport» på den firbeintes premisser, der den får brukt sine naturlige egenskaper og instinkter. Bonusen var en hund som var mer interessert i meg og dummyene (tøyposene), enn rådyr og andre levende dyr i skogen.

Når jeg startet manglet jeg struktur og en større forståelse for hvordan jeg skulle trene hunden min - slik at den ble like lydig og samarbeidsvillig som drømmehunden. En sort flat coated retriever som jeg så i Sverige. Hunden adlød eierens minste pip i fløyta.

Med senere hunder har jeg hatt fokus på å bygge grunnmuren tett fra starten av. Da kommer samarbeidet og lydigheten av seg selv. Jeg har ført to hunder opp i eliteklassen på jaktprøve ved siden av full jobb, en reisende mann og to barn. Retrieverarbeid er min største lidenskap og min beste energioppladning.

I dag brenner jeg for å inspirere engasjerte hundeeiere, som er glad i natur og hundetrening, til å synes dette er like stas som meg.

Jeg har jobbet som instruktør siden 2002, og har i løpet av årene hjulpet tusenvis av hundeeiere til å ta de rette skrittene slik at de opplever treningsglede og mestring.

I 2020 flyttet jeg til Sveits og har siden den gang jobbet heltid med hundekurs online. Jeg stortrives med å jobbe med glade, dedikerte og motiverte kursdeltakere.

Ved å bo i hjerte av Europa er det kort vei til flinke hundeførere, jakter og prøver der jeg kan fylle på med kunnskap. Verktøykassen blir større, noe mine kursdeltakere drar nytte av.

Jeg er opptatt av ærlige, men konstruktive tilbakemeldinger som gir deg svar på hvordan du skal komme deg fra A til B. Men, jeg er også opptatt av å fortelle deg hva du og hunden din gjør riktig. Først da tror jeg du får rett balanse mellom motivasjon og læring. Sist men ikke minst er jeg opptatt av et trygt læringsmiljø, der du kan være fri, humoristisk og 100 prosent deg selv. Det tror jeg gjør deg til en bedre hundefører.

Ofte stilte spørsmål

Valpekurs for kommende apportører online - selvstudie

Kr 1 499,-

 • Q & A Live på Zoom – tilgang i 6 måneder etter kjøpsdato. I mai/juni og august/september blir det Q & A Live hver uke seks ganger etter hverandre. Resten av året har jeg Q & A Live en gang i måneden bortsett fra i desember.

 • Lukket facebookgruppe i 6 måneder der du får inspirasjon, informasjon om Q & A Live. Et sted der du kan møte likesinnede med valp.

 • Portal med 6 moduler med over 18 ulike oppgaver

 • Step-by-step- videoer i hver modul

 • Øvingsoppgaver med forklarende tekst og bilder

 • Et rikt bonusmaterialet om det å ha valp

 • Kunnskap om retrieverarbeid, samt informasjon om hva som kreves for å få en samarbeidsvillig og glad apportør

JEG ER MED!