Temawebinar

Retrieverarbeid i dybden

Hver måned  (bortsett fra i juli og i desember) vil det bli satt opp spennende temawebinar på Zoom med både interne og eksterne, norske og utenlandske foredragsholder.

Velkommen! 

Mandag 22 august klokken 20:00

Fra valp til jaktchampion - hvordan bygge opp blinde dirigeringer med suksess

 

Laura Hill er grunnlegger og eier av Stauntonvale Gundogs i England. Hun er medlem av The England Gundog Team og konkurrerer på Fields trials med både retrievere og spaniels - i tillegg til working tester.

Den britiske hundeføreren og oppdretteren er også A-Panel Field Trial dommer som dømmer både i Storbritannia og Europa.

Personlig har hun kvalifisert for en av de mest prestisjefylte prøvene i Storbritannia "The International Gundog League`s Retriever Championship" flere ganger siden 2009.

Hill har ført frem 7 Field Trial Champions - hvorav fem fra eget oppdrett.

Blant nordmenn er hun kanskje mest kjent som forfatteren bak boken "Advanced Retriever Training", en bok som selges over hele verden. Forfatteren holder i disse dager på med bok nummer to om samme tema. 

På webinaret "Building for successful Blinds" from puppy to champion vil Laura dele av sin filosofi og suksessfulle tilnærming for å bygge opp blinde dirigeringer.

Hun vil ta deg gjennom en logisk progresjon av trinn fra den første grunninnlæring til å håndtere mer avanserte øvelser. 

Foredraget varer i cirka 1,5 timer og er på engelsk. Du kan stille spørsmål til slutt.  

Pris: 320,-

Begrensede antall plasser. 

Du som går på onlinekurs med oppfølging eller har VIP-medlemskap deltar gratis. Det er holdt av plasser til høstens kursdeltakere som skal ta onlinekursene med oppfølging. 

Du får en egen invitasjon til Zoom dagen før webinaret eller samme dag. 

Det vil være mulig å se opptak av webinaret i etterkant. 

Du kan melde deg på her!

Gikk du glipp av et temawebinar?

Du kan nå kjøpe opptak av tidligere temawebinar.

Opptak av temawebinar