Temawebinar

Retrieverarbeid i dybden

Hver måned  (bortsett fra i juli og i desember) vil det bli satt opp spennende temawebinar på Zoom med både interne og eksterne, norske og utenlandske foredragsholder.

Velkommen! 

Torsdag 18. januar 2024 klokken 20:00

Drømmeapportøren - Hvordan velge rett valp

Planlegger du å kjøpe din første hund eller er du på jakt etter nummer 2. Ønsker du å bruke hunden til apportering og jaktlydighet - enten til hobbybruk, praktisk jakt eller konkurranser. Da er dette webinaret for deg.

På dette webinaret tar vi opp:

 • Hvem av retrieverrasene og typene du bør velge i forhold til interesser og livsstil 
 • Hva slags research er det lurt å gjøre før du tar kontakt med oppdretter
  
 - Helse
   - Arbeidsegenskaper
   - Annet
 • Hvordan finner du rett oppdretter?
  - Fordeler og ulemper med å kjøpe hund i utlandet.
 • Hvordan velge rett valp?
 • Kjøpskontrakter og fôrvertskontrakter - kjedelig, men viktig

Min ambisjon er å gi deg så nøytral informasjon som mulig, men samtidig dele av min og andres erfaring. Jeg har sittet på begge sider av bordet både som oppdretter og valpekjøper. Jeg har også fått med meg Bjørnar og Laila Rønningen som er gode på hvordan finne og analysere helsedata hos hund. 

Hovedforedragsholder: Ann Cathrin Solbakken

Jeg har hatt golden retriever, flat coated retrievere og labradorer av jaktlige linjer. Tidligere hadde jeg et oppdrett av flat coated retriever under prefixet Lykkejegeren. 

Jeg har deltatt på jaktprøver med flat coated og labradorer siden 2001. I dag har jeg labradorene Lava og Tamdhu. Lava konkurrerer i eliteklassen både på B-prøver og Working Tester i Norge, Danmark og Sveits. Tamdhu har opprykk til elite på Working tester i Sveits.

Paneldeltakere helse: Laila og Bjørnar Rønningen 

Familien Rønningen har alltid vært over gjennomsnittet interessert i hund og helse. Etter at de mistet en ung hund i sykdom, har de blitt enda mer opptatt av dette. De har satt seg godt inn i hvordan man finner og analyserer sykdomsdata både på norske og utenlandske hunder. Nå vil de dele av sin erfaring, slik at du også kan reduserer risikoen for å kjøpe en syk hund. 

Hvor: Zoom

Når: Torsdag 18. januar 2024 fra klokken 20:00 til ca 21:30

Det blir mulighet til å stille spørsmål til slutt

Pris: 300,-

Webinaret vil bli streamet og det vil derfor være mulighet til å se opptaket i etterkant. Du har tilgang til opptaket i en måned.

Påmeldingen stenger torsdag 18. januar klokken 18:00

Du får en egen invitasjon til Zoom samme dag på e-post.

Du kan melde deg på her!