Få en lydig hund og opplev hva som bor i retrieveren din!

Kursoversikt

Få en lydig hund og opplev hva som bor i retrieveren din!

Kursoversikt

Jeg hjelper deg

Fra grunnkurs til VIP-medlemskap

Grunnmuren

Vil du oppleve hva som bor i hunden din? Drømmer du om å lære hunden din apportering og retrieverarbeid, men vet ikke hvor du skal starte? Eller har du startet, og har noen hull i grunnmuren?

Grunnkurs som selvstudie

Videregående

Har du tatt grunnkurset i apportering og jaktlydighet (grunnmuren) online tidligere,  og er klar for nye utfordringer? Eller trenger du å trene så nært opp til prøvesituasjonen som mulig?

Videregående kurs som selvstudie

VIP-medlemskap

Har du tatt begge onlinekursene mine fra før, og kjenner at du er supergira på å lære mer? Savner du en å spille ball med som kan gi deg innspill og heiarop på veien videre?

Les mer om VIP-medlemskap

Temawebinar

Retrieverarbeid i dybden

Hver måned vil det bli satt opp spennende temawebinar på Zoom med både interne og eksterne, norske og utenlandske foredragsholder.

Se oversikt over temawebinar

Vil du oppleve hva som bor i retrieveren din?

Retrieverarbeid er toppen av lykke for de fleste retrievere. Da får hunden din brukt alle sine sanser, samt tatt i bruk egenskaper som er nedarvet i generasjoner. Du, som hundefører får masse frisk luft, haugevis av naturopplevelser i tillegg til muligheten for et helt unikt samarbeid dersom øvelsene trenes inn strukturert og i riktig rekkefølge. Bonusen er en hverdagslydig, lykkelig og balansert hund.

Hvem er jeg

Jeg heter Ann Cathrin Solbakken og er hundeinstruktør. Jeg startet min egen hundeskole i 2010. Jeg har hatt ulike hundekurs både i egen regi og for ulike rase- og hundeklubber. I dag tilbyr hundeskolen kun onlinekurs i jaktlydighet for retrievere og andre glade apportører. Jeg brenner for jakttrening med retrievere og ønsker å inspirere andre hundeeiere til å synes dette er like gøy som meg selv.

Hvordan gjør vi det?

Jeg tilbyr onlinekurs i retrieverarbeid både for deg som er helt fersk og for deg som har kommet et godt stykke på vei. Både grunnkurset og det videregåendekurset har flere moduler med oppgaver, videoinstruksjoner, teori og illustrerende bilder. På onlinekursene med oppfølging filmer og poster du to av oppgavene for hver modul i en lukket Facebookgruppe. Hver eller annenhver uke trekker jeg ut flere fra gruppa som vil bli coachet Live på Q & A. På webinarene kan du selvfølgelig spørre om alt du måtte lure på. 

Kurs for hvem?

Onlinekursene passer for deg som er engasjert, kvalitetsbevisst og som er villig til å legge ned en innsats innen retrieverarbeid. Kursene med oppfølging passer best for deg som liker pirk, og som har et genuint ønske om å bli en bedre hundefører. Kursene mine passer for deg som vil gjøre alt rett fra starten av. 

Les mer om An Cathrin

Nytt på bloggen

12 tips til hvordan du kan trene retrieverarbeid om vinteren

Den uventede effekten av jaktlydighet

Dette visste du ikke om retrieveren din...

Kundereferanser

Etter jaktkurset vet jeg konkret hva jeg skal jobbe mot og med. Vi vet også at vi mestrer og det beste er at det er ingen tvil om at dette er lykkearbeid for en retriever. Du er en fantastisk instruktør som ser ALLE på de ulike nivåer – du har et rolig og inspirerende vesen man bare blir glad av og være i nærheten av. 🙂 Takk for inspirerende kurs som jeg håper bare er starten på flere kurs fremover.

Aud Darrud og Ronja (labrador) Brevik

Jeg er glad for at jeg ble med på onlinkurset. Jeg har trent og øvt på oppgavene jevnt og ofte, slik at vi har fått en god start på sesongen. Lussi har blitt mye flinkere på dirigeringer, nærsøk og fotgåing. Det har vært en fin progresjon fra det første onlinekurset grunnmuren og til det videregående onlinekurset i jaktlydighet. Jeg har fått en hund som har fått bedre selvtillit. Hun er klar for trening når jeg har fått på meg treningsvesten, hun kommer med en gang i utgangsposisjon og venter: Hva skal vi gjøre i dag? Det er veldig artig. 🙂

Astrid Wiseth og Lussi (flat coated) Tromsø

Videregående jaktlydighet med Ann-Cathrin er en fantastisk mulighet til å lære mer om jaktøvelsene i detalj. Ann Cathrin gir det lille ekstra, og forbereder deg og hunden din for neste steg hele veien. Det videregående jaktlydighetskurset ga utrolig mersmak, og vekket virkelig lysten til å delta på jaktprøver. Hadde det ikke vært for Ann-Cathrin, hadde jeg aldri klart å oppnå 1. Premie i BK høsten 2019? Jeg gleder meg til fortsettelsen! Anbefales på det sterkeste!

Marika Slåttbakken og Jippi (jaktgolden) Bærum

Bli blant de første til å motta tips, inspirasjon og tilbud om kurs innen retrieverarbeid.

For deg som ønsker en hverdagslydig hund og er interessert i jakt.