Få en lydig hund og opplev hva som bor i retrieveren din!

Kursoversikt

Få en lydig hund og opplev hva som bor i retrieveren din!

Kursoversikt

Jeg hjelper deg

Fra grunnkurs til VIP-medlemskap

NYHET!

Nå kan du kjøpe onlinekursene som selvstudier når du vil! 

Grunnmuren som selvstudie
Videregående som selvstudie

Gratis minikurs

Kickstart jaktfoten!

Bli med på 5 ukers gratis minikurs og lek deg til en god start!

Jeg vil ta gratis minikurs!

Grunnmuren

Vil du oppleve hva som bor i hunden din? Drømmer du om å lære hunden din apportering og retrieverarbeid, men vet ikke hvor du skal starte? Eller har du startet, og har noen hull i grunnmuren?

Grunnkurs med oppfølging

Videregående

Har du tatt grunnkurset i apportering og jaktlydighet (grunnmuren) online tidligere,  og er klar for nye utfordringer? Eller trenger du å trene så nært opp til prøvesituasjonen som mulig?

Videregående kurs med oppfølging

VIP-medlemskap

Har du tatt begge onlinekursene mine fra før, og kjenner at du er supergira på å lære mer? Savner du en å spille ball med som kan gi deg innspill og heiarop på veien videre?

Les mer om VIP-medlemskap

Temawebinar

Retrieverarbeid i dybden

Hver måned vil det bli satt opp spennende temawebinar på Zoom med både interne og eksterne, norske og utenlandske foredragsholder.

Se oversikt over temawebinar

Vil du oppleve hva som bor i retrieveren din?

Retrieverarbeid er toppen av lykke for de fleste retrievere. Da får hunden din brukt alle sine sanser, samt tatt i bruk egenskaper som er nedarvet i generasjoner. Du, som hundefører får masse frisk luft, haugevis av naturopplevelser i tillegg til muligheten for et helt unikt samarbeid dersom øvelsene trenes inn strukturert og i riktig rekkefølge. Bonusen er en hverdagslydig, lykkelig og balansert hund.

Hvem er jeg

Jeg heter Ann Cathrin Solbakken og er hundeinstruktør. Jeg startet min egen hundeskole i 2010. Jeg har hatt ulike hundekurs både i egen regi og for ulike rase- og hundeklubber. I dag tilbyr hundeskolen kun onlinekurs i jaktlydighet for retrievere og andre glade apportører. Jeg brenner for jakttrening med retrievere og ønsker å inspirere andre hundeeiere til å synes dette er like gøy som meg selv.

Hvordan gjør vi det?

Jeg tilbyr onlinekurs i retrieverarbeid både for deg som er helt fersk og for deg som har kommet et godt stykke på vei. Både grunnkurset og det videregåendekurset har flere moduler med oppgaver, videoinstruksjoner, teori og illustrerende bilder. På onlinekursene med oppfølging filmer og poster du to av oppgavene for hver modul i en lukket Facebookgruppe. Hver eller annenhver uke trekker jeg ut flere fra gruppa som vil bli coachet Live på Q & A. På webinarene kan du selvfølgelig spørre om alt du måtte lure på. 

Kurs for hvem?

Onlinekursene passer for deg som er engasjert, kvalitetsbevisst og som er villig til å legge ned en innsats innen retrieverarbeid. Kursene med oppfølging passer best for deg som liker pirk, og som har et genuint ønske om å bli en bedre hundefører. Kursene mine passer for deg som vil gjøre alt rett fra starten av. 

Les mer om An Cathrin

Nytt på bloggen

5 måter å innføre et av de viktigste prinsippene i retrieverarbeid 😇

12 tips til hvordan du kan trene retrieverarbeid om vinteren

Den uventede effekten av jaktlydighet

Fornøyde kunder

Det fungerer overraskende bra med digitalt kurs, faktisk mye bedre enn fysisk fordi du strekker det ut over tid og får mye mer personlig oppfølging. Det var også veldig gøy å delta sammen med andre, som også er engasjerte, i den lukkede facebookgruppen.

Oswald har blitt bedre på fotgåing, fått høyere "arbeidsmoral", altså forstår tydeligere når vi jobber og ikke. Han liker å lære nye ting, og han har fått mye mestring.

Jeg har spesielt blitt bedre og tryggere på å lese og forstå hvordan trene akkurat min hund. Lært at retrieverjakt er et maraton og ikke en sprint. Tålmodighet lønner seg i treningen, og ikke gå for fort frem. Har lært masse viktige ting om treningsteori. Nå gir vi oss på topp, planlegger antall repetisjoner på forhånd for å ikke bli overivrig og kjøre på for hardt og for lenge. Det har gitt oss mye mer framgang enn å trene mange repetisjoner, lenge av gangen.

Du er fantastisk flink pedagogisk, positiv og konstruktiv på samme tid. Den beste hundetreneren vi har gått kurs hos.

Hilde Reindal og Oswald - Videregående onlinekurs i retrieverarbeid

Vi har trent litt tidligere, men har slurvet mye og gått for fort frem. Før kurset hadde vi utfordringer med seiersrunder og knalling. Ikke minst at apporten aldri gikk i hånd. Etter kurset kommer Molly nå hjem med apporten. Vi har ikke lenger utfordringer med seiersrunder og knalling. Vi har lært viktigheten av passivitet, noe både jeg og min hund har veldig godt av. Vi har lært å tilrettelegge for suksess og unngå situasjoner som blir for vanskelig for henne.

Jeg og Molly har blitt et mye bedre team. Merker at kontakten oss i mellom er blitt sterkere. Begynner å føle veldig på den der «du och jag» følelsen.

Jeg og Molly har gått kurs helt siden hun flyttet inn. Aldri har vi hatt så god veiledning og oppfølging som vi har hatt på dette onlinekurset, og aldri har vi hatt så stor fremgang. Vi har fått mange gode «verktøy» i ryggsekken.

Nå skal vi trene regelmessig frem mot August, der fremme venter videregående kurset. Vi gleder oss til veien videre.

Trine Iversen og Molly - Grunnkurs i apportering og jaktlydighet online

Bli blant de første til å motta tips, inspirasjon og tilbud om kurs innen retrieverarbeid.

For deg som ønsker en hverdagslydig hund og er interessert i jakt.