320,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Webinar med Collette May

Hva er en god handler? Og hvordan påvirker våre følelser hundene våre og relasjonen til dem både på trening og på prøver? 

  • Mandag 15. november
  • Fra klokken 20:00 til ca klokken 21:30
  • Foredragsholder: Collette May
  • Møtested: Zoom
  • Språk: Engelsk 
Forelesningen passer først og fremst for deg som vil konkurrere på prøver og workingtester med retrieveren din. Foredraget er åpent for alle. Du trenger derfor ikke ha gått på kurs hos meg for å delta.
 
Hensikten med forelesningen er å gi deg verktøy for å bli en bedre hundefører, samt innsikt i hvordan våre følelser påvirker relasjonen til hunden på treninger og konkurranser.
 
Følgende tema kommer til å bli diskutert i løpet av webinaret som vil foregå på engelsk.

1. Press - effekten av press. Hvordan ser det ut, og hvordan kan du redusere det?

2. Konkurransenerver - hvordan kontrollere nervene når du konkurrerer med hunden din

3. Stress - hvordan påvirker stress både hund og fører, og hvordan oppdager du det.

4. Handlerferdigheter - Collette vil gi deg verktøy som hjelper deg (den tobeinte) til å markere bedre, sende hunden med selvtillit, handle den bedre og forstå viktigheten av å bruke vinden strategisk
 

Du trenger ikke en PayPal-konto for å melde deg på. Fyll inn email-adressen din, trykk på PayPal linken og velg "Bruk Kredittkort" eller "Opprett en konto" (det varierer litt hva som kommer opp avhengig av hvilken nettleser som benyttes, på PC/Mac eller mobil). Deretter fyller du inn kredittkortdetaljer (i noen tilfeller må du fylle inn mailadressen en gang til først) og velger om du vil åpne en PayPal-konto eller ikke. På mobil kan det hende du ikke får det valget - om du ikke vil åpne en slik konto prøv på en PC/Mac isteden.
Vi beklager at det for dette webinaret er litt tungvint (om du da ikke har en PayPal-konto :-))

Påmeldingen anses som bindende.